Installere Ntnu

Windows 10 sitt antivirus program heter windows defender, og funker veldig bra for folk flest. Etter maskinen er tilbakestilt vil du merke at den er blitt raskere, og at det er mindre programmer som forstyrrer.

Canon mx490 Windows 10-drivere
hvordan du finner Windows-drivere

Skatteoppgjør for næringsdrivende Når skattemeldingen er behandlet får du skatteoppgjøret. Her kan du se skatteoppgjøret og få informasjon om restskatt og betaling.

Fiks Pc

Vi har ofte mange programmer på maskinen som vi ikke bruker. Det er unødvendig å la dem være på maskinen, om en ikke skal bruke de. For å fjerne programmer trykker du igjen på windows knappen. Det kan ta litt tid før et nytt vindu kommer opp, men det er ingen grunn til bekymring. Når et nytt vindu kommer opp, kan du velge hva du vil slette. Det er lettere å finne riktig bok i et bibliotek med 500 bøker, enn et bibliotek med 5000 bøker. Samme prinsipp gjelder ofte din datamaskin også.

  • Problemet later til å skyldes en konflikt mellom Windows Update og Nvidias eget system for nedlasting og oppdatering av drivere , skriver Forbes.
  • Vurder å erstatte en mekanisk harddiskstasjon med en halvlederstasjon .
  • Studerte kommunikasjonsvitenskap ved Universite de Montreal.

Sistnevnte oppdaterer og kjører stort sett seg selv, men med en PC må man ha en viss teknisk innsikt for å håndtere ulike innstillinger og oppgaver. For eksempel må man oppdatere drivere til grafikkort, holde brannmurer og antivirus ved orden, være påpasselig med installering av spill, sikkerhetskopiere og mer. Kabler som VGA, S-Video og DVI leverer videosignaler, men gir i motsetning til HDMI-kabler ikke lyd. På TV-en finnes det som regel phono-kontakter, som tar inn lydsignalet for venstre og høyre høyttaler.

Finn Drivere For Windows

Og i vår blogg, finner du mange nyttige tips på veien til bedre datasikkerhet. Da dette er gjort, bør du sjekke annen programvare, det kan være Google Chrome, interne programmer, Adobe og liknende. De fleste slike programmer har et varsel som sier i fra når det er på tide å oppdatere og gjerne et område der man kan sjekke om det er behov for en oppdatering av programmet. Ved å alltid holde programmene oppdatert, sørger man for at programmet er oppdatert med de nyeste sikkerhetsinnstillingene fra utgiver. Det er viktig å skifte passord regelmessig, det er derfor du kanskje har på jobben en funksjon som tvinger deg til å endre passord hver 3. Dersom man ikke har dette har man litt større frihet til når man bør gjøre dette, men vil anbefale MINST en gang i året. Årlig kommer det ut en liste med de verste passordene for forrige år, det vil si de som er enkleste å gjette, hacke eller mest brukte passord.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *